ʻElima lumi ʻauʻau maʻamau

1.Straight laina ua lumi lumi

ʻO ka lumi ʻauʻau laina pololei kūpono no ka lumi liʻiliʻi liʻiliʻi, a i ʻole kou lumi ʻauʻau i ka ʻauʻau, a hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i kāu lumi ʻauʻau lāʻau i ka paia, kūʻokoʻa i kahi wahi e like me ka ʻauʻau, hiki ke mālama i kou lumi lumi a maʻalahi hoʻi e hoʻolālā.

nūhou3 (2)
nūhou3 (3)

2.curve kino lumi lumi

He lumi ʻauʻau maʻamau, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ke kihi o nā paia ʻelua e hoʻokomo i kāu lumi ʻauʻau, hiki iā ia ke mālama i kou lumi lumi lumi, a waiho i ka lumi ʻauʻau i kahi maloʻo a pulu.

3 .square a i ʻole L shape lumi ʻauʻau

Inā makemake ʻoe e ʻoi aku ka nui o ka lumi ʻauʻau a loaʻa ka nui o kāu lumi ʻauʻau, hiki iā ʻoe ke hahai i kāu ʻano lumi ʻauʻau, e hoʻohana i nā paia ʻelua a i ʻole kekahi pā e hoʻonohonoho i kahi lumi ʻauʻau huinaha, a hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i ka ʻauʻau ʻauʻau, ke keʻena ʻauʻau, a mai hopohopo. ʻo ka wahi pulu e hoʻoikaika iā ʻoe.

nūhou3 (4)
nūhou3 (5)

4.five angles ua lumi lumi

ʻO ke ʻano o ka lumi ʻauʻau ʻelima e like me ke daimana, kapa mākou iā ia ʻo ka lumi ʻauʻau daimana.ʻO ka ʻaoʻao ʻelua i ʻoki ʻia e ke aniani, ʻoi aku ka nui o ka lumi ʻauʻau, a ke nānā aku nei ia.

5. bathtub lumi lumi

ʻAʻole maʻamau ka lumi ʻauʻau ʻauʻau, ua hui pū ʻia e ka ʻauʻau a me ka lumi ʻauʻau, hiki iā ʻoe ke hauʻoli i ka ʻauʻau ʻauʻau a me ka ʻauʻau ʻauʻau i ka manawa like.

nūhou3 (6)

E koho i ke ʻano o ka lumi ʻauʻau e hilinaʻi ʻia i kāu wahi hoihoi a me kou lumi lumi lumi, akā koho i ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ka lumi ʻauʻau sliding roller he mea koʻikoʻi loa, ʻoi aku ka palekana o ka ʻōleʻa akamai, a lawa ka ikaika e pale ai i ke aniani wehe a hāʻule, maikaʻi ʻole. ʻO ke kila o nā wili hoʻoheheʻe hiki ke anti-corrosion, holo mālie a lōʻihi ke ola, hiki i ka plastic kiʻekiʻe ke hoʻokuʻu i ka leo haʻahaʻa.

Hoʻolālā mākou i ka lumi ʻauʻau sliding door rollers hiki ke maʻalahi ke hoʻokomo a mālama maʻalahi, e loaʻa iā ʻoe ka ʻike maikaʻi e hoʻohana i ka ʻauʻau.

nūhou3 (8)
nūhou3 (7)
nūhou3 (9)

Ka manawa hoʻouna: Jun-03-2019